sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Juhannustulet


Siinä se meni keskikesän juhla. Pirulauta oli kylmä. Ainakin meillä mökillä, tuuli osui juuri meidän rantaan. Terassilla istuttiin toppatakit päällä - hienoa! Kukatkin (ne muutamat) piti siirtää verannan suojiin. Yksi hyvä puoli ilmassa oli - kokkoa uskallettiin polttaa kun oli satanut niin paljon.




Jossakin välissä aurinko kävi härnäämässä. Sitä ihasteltiin sisällä, koska ilmeisesti tuuleen oltiin jo kyllästytty.





Nyt pitää hipsiä pehkuihin - herätys on klo 04.00 ja auton nokka suuntaa kohti Puolankaa. Siitä tunnelmia tuonnempana.


lauantai 6. kesäkuuta 2009

KESÄLOMA!!!!!!

15.06.2009
klo 23.30



Nyt alkoi kesäloma! Aivan sama vaikka vettä tuleekin vaakatasossa, eipä kumminkaan sada puukkoja.

Ennen lomaa on kuitenkin tapahtunut kaikenlaista.
Siippani oli muutaman päivän työmatkalla ja sinä aikana minä uudistin olohuoneen ilmeen. Ja sanoisinko, että ilmeestä tuli jonkun verran rauhallisempi. Toki kuvasta puuttuu vielä uudistettu hyllykkö ja muuta pientä, mutta onhan tuo nyt aivan jotakin muuta kuin entinen bordellinpunainen seinä! En kehtaa edes julkaista ennen -kuvaa. Laitan valmiista huoneesta myöhemmin kuvia. Nyt ei ehdi kunnostamaan hyllyjä tai hankkimaan valaisimia koska muutetaan mökille.




Verhoilin ystäväni rahin vielä ennen lomia. Mielestäni siitä tuli karamelli!




Seuraavaksi vuorossa on mökin takkakhuoneen kalusteiden pehmusteiden uudelleenverhoilu. Se on sellaista kesäyön puhdetyötä, terassilla on aivan ihana tehdä verkalleen töitä ja kuunnella yön ääniä. Olen myös aloittanut "tyynytalkoot", ja nekin jatkuvat mökillä. Sitten vielä muutama ihanan paksu, lämmin huopa syksyä ajatellen.....




Toki meinaan ehtiä myös ihailemaan lahdellamme uiskentelevaa koreata joutsenpariskuntaa.





Postauksessa on tiedossa tauko. Silloin tällöin käydään kotona pyykkäämässä, ja jos jotakin on mielessä, lisäilen juttuja, muuten en. Kesäloma sujuu moottoripyörällä ajellen, golfaten ja kaikenlaista pientä käsityötä tehden. Muutamat kirppikset pitää myös kiertää. Ja ai niin, lähdetään heti juhannuksen jälkeen Puolangalle paikallisia hyttysiä heissaamaan.
Mukavaa ja rentouttavaa kesää kaikille - toivottavasti saadaan paljon aurinkoenergiaa varastoon!
"Tähtien laulu"
Aina illan tulon myötä, teemme täällä tuiketyötä.
Aamun tullen kalpenemme, silti koskaan sammu emme.
-Nalle Puh-